Ambachtelijke speciality koffie uit Ethiopië, voor uw gasten

Etiopika en uw onderneming

Gasten in uw hotel, restaurant, café of gewoon op kantoor een superieure kop koffie serveren? Koffie met een verhaal dat zorgt voor positieve waardering van uw gasten? Ontdek onze mogelijkheden voor bedrijven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

100% eerlijke koffie
Niet 30%, 70% of zelfs 95%, Etiopika is 100% eerlijke en duurzame koffie. Iedere boon gaat rechtstreeks van de koffieboer naar uw koffiekop, zonder tussenkomst van allerlei partijen of een oneerlijke handelsketen die een groot deel van de winst incasseert. De bonen worden tegen kostprijs geïmporteerd, gebrand en verkocht.  Dit betekent voor de koffieboer een veel betere prijs voor zijn topproduct. En voor de lokale gemeenschap in Ethiopië meer geld voor educatie, innovatie en ontwikkeling.

Etiopika verkopen?

Wij zijn u graag van dienst als u Etiopika wilt verkopen of serveren in uw horecaonderneming of organisatie.

U kunt uiteraard direct producten bestellen in onze webshop. Wilt u graag een grote bestelling plaatsen of periodiek inkopen? Dan gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Er is staffelkorting mogelijk bij bestellingen vanaf 100 kilo. Vul het contactformulier voor bedrijven in of bel ons direct via onderstaand telefoonnummer.

Feedback