Eerlijke en duurzame koffie bij u thuis

Kijk, ruik, proef

Dit is pure en eerlijke koffie die de zintuigen prikkelt. 100% arabicabonen, geoogst op eenzame hoogte in Ethiopië. Hier in de Hoorn van Afrika is koffie geboren. Sinds mensenheugenis wordt het verbouwd door boeren die biologisch werken zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

Het resultaat? Excellente koffie om intens van te genieten. Zeker als u Etiopika kiest. Etiopika is de rechtstreekse verbinding van koffieboer tot uw koffiekop. Dat is goed voor de boer want die krijgt een eerlijke prijs voor zijn topproduct.

Het is ook beter voor u, want de koffie komt zonder omwegen, tussenhandel of tijdverlies in Deventer. Daar worden de bonen ambachtelijk gebrand, met de meest moderne (en energiezuinige) machines. Ruik, kijk, proef en… ontdek waarom Etiopika koffie van origine is. Koffie zoals koffie oorspronkelijk bedoeld is.

100% eerlijke koffie
Niet 30%, 70% of zelfs 95%, Etiopika is 100% eerlijke en duurzame koffie. Iedere boon gaat rechtstreeks van de koffieboer naar uw koffiekop, zonder tussenkomst van allerlei partijen of een oneerlijke handelsketen die een groot deel van de winst incasseert. De bonen worden tegen kostprijs geïmporteerd, gebrand en verkocht.  Dit betekent voor de koffieboer een veel betere prijs voor zijn topproduct. En voor de lokale gemeenschap in Ethiopië meer geld voor educatie, innovatie en ontwikkeling.

Feedback